DĚTSKÝ FEEDEROVÝ ZÁVOD

02.05.2013 08:35

 

Dne 27.4 2013 se konaly na Labi 19 A náborové feederové závody , které byly  pořádány MO ČRS Čelákovice.  Byly určeny dvě kategorie a to do 10 let a do 15 let. Celkový počet zaregistrovaných závodníků byl 29 dětí obou kategorií. Ryby se bodovali dle váhy. Po příjezdu na závody bylo nutno provést registraci  závodníků . Z našeho dětského rybářského kroužku MO ČRS Lysá nad Labem se zúčastnili Kateřina Maudrová , Pavel Kaucký a Martin Šubrta a to v kategorii do 15 let . Celková doba závodu byla od 9.30 do 13.30 hodin a to bez přestávky.

Kačka si vylosovala sektor B1, Pavel sektor B5 a Martin A8. Po přemístění do svých sektorů bylo nutné vše pečlivě připravit namíchat potřebné krmení navázat pruty. Vše tak , aby se během závodu ničím nezdržovalo. Zahájení závodu bylo 9,30 hodin.

Závod se pro nás nevyvíjel vůbec dobře, ryby nechtěly spolupracovat. Dle našeho názoru byly dost rozplašeny velký ruchem na břehu. Záběry byly spíše náhodné, vypadalo to  jako když ryby musíme přemlouvat k záběru. Během závodu se všechno pomalu kolem břehu utišilo a záběry občas přišly . Naše úlovky byly malé. Pavel Kaucký ulovil jednu plotičku a jednoho cejna celkově vážící cca 200g, Kačka zdolala 1 kapra a 2 cejny dohromady vážili 1,5 kg a Martin ulovil 1 kapra ,který vážil 2.93 kg.

Naše celkové umístění: Martin Šubrta 2 .místo

                                   Kateřina Maudrová  5. místo

                                   Pavel Kaucký 7. místo

Stejné feederové závody jsou již naplánovány na rok 2014. Na které, se určitě přihlásíme v hojném počtu.

Celkově hodnotíme tyto závody za úspěšné , zejména Martinovo druhé místo a pohár v kapse.

 

Závodníci dětského kroužku MO ČRS Lysá nad Labem

 

—————

Zpět