Úspěchy našich dětí v Sedlčánkách

15.09.2014 19:16

     V sobotu 26. dubna 2014 jsme se s naším dětským rybářským kroužkem zúčastnili 3. ročníku náborového závodu lovu feederem v Sedlčánkách (MO Čelákovice).  Na závod dorazilo celkem 26 dětí. Lovilo se ve dvou věkových kategoriích do 10 let a do 15 let. Z našich řad v kategorii mladších soutěžil Václav Soukup, za starší nás reprezentovali Kateřina Maudrová, Pavel Kaucký, Martin Šubrta a Jaroslav Tangl.

 

    Závod se konal na úseku Labe v Sedlčánkách, kam jsme přijeli v ranních hodinách. Před samotným zahájením si všichni účastníci vylosovali svůj sektor. Odstartováno bylo kolem 9,30 hodin a chytalo se přibližně 4 hodiny čistého času. Někteří začali chytat své první úlovky hned po zahájení, jiní na ně museli čekat.

     Velmi se dařilo našim dětem. Nejlepší, 2. místo, s celkovou vahou 6000g vybojovala Kačka Maudrová. Od 1. Místa ji dělilo pouhých 100g. Krásné 3. Místo obsadil Pavel Kaucký, nachytal 5800g. Martin Šubrta nachytal 1340g  skončil na 9. místě. Se 1400g vychytal 13. místo Jarda Tangl. Začátečník Vašek Soukup obsadil v kategorii mladších velmi krásné 6. místo, jeho úlovek vážil celkem 1300g.  Všechny děti si ze závodu odnášely pěkné a hodnotné ceny, nejlepší z nich obdržely i poháry. Všem moc gratulujeme.

     Závod se vydařil po všech stránkách – výborná organizace, počasí přálo a velký úspěch našich mladých rybářů. Radost měli nejen oni, ale velmi potěšili i nás dospělé. Už se společně těšíme na další závody, ale především na další chvíle strávené u vody.

 

vedoucí rybářského kroužku

Jindřich Maudr

—————

Zpět